Estrada

“Umirem od tuge! Majka mi ne jede od očeve smrti” – Darko Lazić neutješan, susreo se sa novim problemom

Poznati folk pevač Darko Lazić nedavno se suočio sa velikom tragedijom, kad je njegov otac Milan Lazić preminuo nakon operacije smanjenja želuca.

Darko Lazić - Screenshot

Darkova majka Branka je neutješna zbog Milanove smrti, pa joj jako teško padaju dani bez supruga sa kojim je provela toliko godina zajedničkog života.

Majka mi ne jede od očeve smrti! Umirem od tuge – prenio je “Srpski Telegraf” Darkove riječi, koji i dalje ne može da povjeruje da je na takav način ostao bez oca, za kog je bio jako vezan.

Milan je sahranjen u utorak na groblju u Brestaču. Pjevačeva majka Branka i baka Milka neutješno su jecale dok su Milana ispraćali na vječni počinak. Branki Lazić, Darkovoj mami, u jednom trenutku je pozlilo i pala je u nesvijest.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh