Estrada

Tijanu je dečko zlostavljao na brutalan način: Prvo joj je uvrtao ruke, pa krvnički odveo u tuš kabinu, a onda…

Tijana Milentijević, poznata po pesmi “Žena od sultana”, pretrpjela je nasilje od dečka M. K., kako saznajemo, zbog njegove ljubomore.

Tijana Milentijević - Expresstabloid.ba

Prebacivao joj je, saznajemo od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pjevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubjeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, kaže jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pjevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gdje ju je polivao hladnom vodom.

Uplašena pjevačica je nekako uspjela da pobjegne iz stana, a onda je naletjela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Njen otac bio je bijesan kada je vidio uplakanu i isprebijanu kćerku i želio je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako se saznaje od pjevačicinih prijatelja, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Mi smo juče posjetili zgradu u kojoj se dogodio incident, ali Tijana nije željela da otvori vrata, piše “Kurir“. Ona se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće “Šaran koncept”.

– Tačno je da sam doživjela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumijevanju i na podršci. Nadam se da razumijete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve djevojke da ne trpe nikakvo nasilje – pisalo je u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh