Estrada

Javno saopštenje pjevačice Tijane, nakon vijesti da je pretučena: “Tačno je da sam doživjela…”

Nije joj lako…

Tijana Milentijević - Srbija Danas / Saša Džambić

Popularna pjevačica Tijana Milentijević poznatija kao “Žena od sultana” oglasila se povodom nasilja koje je pretrpjela.

Saopštenje povodom ovog slučaja je pustio u javnost njen PR tim, zajedno sa njenom izjavom:

Obraćamo vam se povodom incidenta koji se juče dogodio sa članicom Sharan concepta, Tijanom M. Produkcija Sharan concept stoji uz Tijanu poslije nemilog događaja. Kako je sama Tijanina želja, koju mi kao njena produkcija poštujemo da nije u stanju da se oglašava na temu da ju je pretukao bivši partner, odlučili smo da vam se obratimo ovim putem. Mi smo uz Tijanu u ovom trenutku i pružamo joj najveću podršku, dok ćemo nadležne organe pustiti da rade svoj posao. Kako mi kao produkcija, tako i sama Tijana želi da se oglasi sada javno i da stavi tačku na čitavu priču – stoji u saopštenju.

Tačno je da sam doživjela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumijevanju, i na podršci. Nadam se da me razumijete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve djevojke da ne trpe nikakvo nasilje – rekla je Tijana M., prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh