Estrada

“Djelovali su sretno i nasmijano” – Komšije o Ženi od sultana i momku koga je prijavila za nasilje

Tijana Milentijević, poznata i kao Žena od sultana, pretrpjela je nasilje u četvrtak ujutro kada ju je, kako je ona tvrdila u policiji, njen dečko Miša Koljenović, inače bubnjar, fizički nasrnuo na nju u njenom stanu i pesnicom je udario, a potom i polio hladnim tušem.

Tijana Milentijević i Miša Koljenović - Screenshot

Milentijevićeva je nasilje policiji, a pjevačica je poslije u izjavama medijima rekla da se osjeća izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome – rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ? ?????? ?? ? (@tijanamilentijevic.official)

Dan poslije nasilja koje je pretrpjela, njenih kola ispred zgrade gdje živi nema, a komšije kažu da su veoma iznenađeni jer su izgledali veoma sretno.

Skoro smo ih vidjeli zajedno, izgledali ok, držali su se za ruke, javili se, sve je bili u redu – rekle su komšije, dok jedna komšinica nije ni znala da znala da živi kod njih dok nije pročitala u novinama.

U obližnojoj prodavnici su rekli da su uvijek bili ljubazni, da su izgledali kao pravi zaljubljeni par i da su iznenađeni kad su saznali da ju je tukao, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh