Estrada

SVI SE SJEĆATE OVE TAKMIČARKE ZVEZDE GRANDA, ALI NISMO IMALI POJMA DA JE ON NJEN SUPRUG: Duga sijeda kosa, zanijemit ćete KAD GA UGLEDATE!

Takmičarka ‘Zvezda Granda’ izazvala je toliko pažnje svojim predstavljanjem u ovom šou programu da je cijeli region pričao o njoj.

Tijana Kadović na takmičenje došla je u kamp prikolici, sa cijelim timom, frizera, šminkera i stilista, kao i obezbjeđenjem. To je izazvalo burne reakcije gledalaca ali najviše žirija, Tijana je ipak prošla dalje sa svih sedam glasova.

Pjevačica se izdvojila svojim ekscentričnim ponašanjem i izgledom u junu prišle godine stala je na ludi kamen, a Tijanin suprug također gaji neobičan imidž.

On se na vjenčanju pojavio u odjelu sa cvjetovima i srebrnim cipelama, a pažnju privlači i njegova duga sijeda kosa.

Takmičarka je oduševila cijeli žiri pjevanjem, najviše svojim ponašanjem i stavom. U spacijalnoj emisiji Zvezda Granda pojavila se još atraktivnijem izdanju, a zadržala je prepoznatljivu frizuru.

Pokazala je noge, a još kraća odjevna kombinacija odlično joj je pristajala.

Pjevala je “Ja za ljubav neću moliti”, dok su svi sa njom igrali na bini.

Proziran kostim je naglasio njene fizičke atribute, a nema sumnje da se muškarcima i te kako dopala u ovakvom stajlingu.

Prava sreća je kada te baš briga što pada kiša u odredjenom trenutku


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh