Estrada

“Izbačena sam iz Granda” – Pjevačica doživjela šok, pljunula na produkciju i žiri – zbog stresa mi je bilo ugroženo zdravlje

Pjevačica Tijana Kadović, koja je u žižu interesovanja javnosti došla zbog učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, nakon duže medijske pauze pristala je da govori o onome što se desilo.

Tijana Kadović - Screenshot

Tijana je otkrila da li je napustila javnu scenu zbog toga što su je povrjiedili komentari u “Zvezdama Granda”.

Ma, hajde, molim vas! Ne! Mnogi su me osuđivali zbog toga što sam dolazila sa obezbjeđenjem na snimanja. Koleginice su bile zavidne – rekla je pjevačica, ali na pitanje zašto joj je bilo potrebno obezbjeđenje, ipak nije imala odgovor.

Koleginice su mi govorile da me neki članovi žirija ne vole. Zbog stresa se ugojila 20 kilograma i zato mi je zdravstveno stanje bilo ugroženo. Mislim da sam nepravedno izbačena iz takmičenja, ja sam sve vrijeme govorila istinu. Zaslužila sam da prođem i pobijedim. Kao takmičarka se ne bih više nikad pojavila, ali može kao žiri – priznala je Tijana na “Blic poligrafu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh