Estrada

Isplivale poruke koje je slala mužu – a sad se Tanja Savić oglasila: “Kako da objasnim ljudima da…”

Tanja Savić i dalje vodi bitku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je nedavno u javnost dostavio navodne prepiske s njom, u kojima mu je pjevačica pisala “da ga voli i da jedva čeka da ih sve vidi i zagrli”.

Tanja Savić - Expressmag.ba

Zvezda “Granda” nije izričito komentarisala da li su te poruke zaista njene ili joj je muž smjestio, ali je nagovijestila da nije sve kako on tvrdi. Kaže i da su te prepiske srušile sve za šta se borila mjesecima, te da su mnogi ljudi zbog Dušanove igre izgubili povjerenje u nju.

– Ne znam kako da objasnim ljudima da vjeruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu – počela je Tanja za “Grand magazin” i dodala da je njen suprug veliki manipulator.

– Sve to je zato što je Dušan dao sebi za pravo da komentariše naše prepiske, kojih da li je bilo ili nije. Ali uspio je nekako da izmanipuliše javnost. To je nevjerovatno kakvu moć manipulisanja čovjek ima. Ja sam primjer te dugogodišnje manipulacije – kaže Savićeva za “Grand magazin”. Tanja otkriva i da je zbog njega svoj život skroz zapustila i da se odrekla porodice.

– Bila sam s njim 12 godina i toliko me je izmanipulisao da sam se skoro odrekla i roditelja i sestre. Daleko od toga da ja nisam bila svjesna šta radim. Živjela sam s njim i bila sam toliko okrenuta ka njemu, uspio je da me izoluje od svih. Zagazite toliko duboko u te neke probleme, ne vidite, mislite da tako treba. Mislim da trenutno ne postoji mogućnost da odem u Australiju zbog kovida, letova, ali uskoro počinje suđenje – završava Tanja, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh