Estrada

“Moja lutkica”, Marija Kulić pokazala kćerku Anu: Svi su oduševljeni, komentari samo pljušte – evo čim se ona bavi

Marija Kulić i njen unuk Željko prije više od mjesec dana napustili su Bijelu kući jer je dječak dobio boginje, a u subotu bi trebalo ponovo da se vrati na imanje.

Marija Kulić - Screenshot

Ona je istakla da je razočarana i ogorčena na ponašanje svoje kćerke Miljane Kulić u “Zadruzi”, za vrijeme njenog odsustva, te da će imati mnogo šta da riješe kada se Kulićeva vrati u Imagnarijum.

Danas se poslije dužeg vremena, Marija oglasila na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju sa kćerkom Anom, prenosi “Novi“.

– Moja lutkica – napisala je Marija u opisu objave.

Inače, Ana je fitnes trener, te na njenom profilu na Instagramu možete vidjeti razne fotografije iz teretane kao i podržavanje zdravog života. Za razliku od Marije i Miljane, Ana ne voli da se medijski eksponira, a mnogi komentarišu da dosta podsjeća na majku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh