Estrada

Sahranjen otac Darka Lazića: Pjevač slomljen od tuge

Darku Laziću umro je otac Milan Lazić usljed komplikacija nakon operacije smanjena želuca, a danas, 15. decembra sahranjen je uz zvuke harmonike.

Sahranjen otac Darka Lazića - Kurir.rs

Darko Lazić se potresnim riječima oprostio od oca:

“Sviraj gore oče, sviraj na nebu moj Milane.”

“Darko i njegova porodica pozivaju vas na posluženje poslije opela”, rekli su na groblju.

Darkovoj majci je pozlilo u jednom trenutku od bola, a čuli su se i pucnjevi. Tu je bio i Darkov brat Dragan koji se trudio da utješi svoje najmilije, iako je sam plakao.

Sve vrijeme uz Darka bila je vjerenica Marina Gagić sa kojom ima dijete, pa ga je tješila i grlila. Tužna povorka stajala je ispred Crkve, a muzičari su svirali pjesmu “Harmoniko moja”.

Pjevačica Aleksandra Prijović pojavila se na sahrani Darkovog oca, vidno tužna, kako bi izjavila saučešće porodici Lazić.

Darkova mama Branka jedva je stajala na nogama, a članovi porodice su je pridržavali. Majka Milana Lazića, Darkova baka Milka, naglas je dozivala sina: “Čedo moje, ko mi te je odveo.”

Tužna povorka uputila se na groblje, a pored muzike čuli su se jecaji Darkovih najbližih.

Pjevač Ljuba Aličić pojavio se u Brestaču kako bi Darku i njegovoj porodici izjavio saučešće.

Očev kovčeg su iznijeli iz doma pjevača, a Darko svoju tugu i bol nije mogao da sakrije. Lazić je sve vrijeme bio u suzama i otečenog lica.

Milan Lazić, otac Darka Lazića ispraćen je uz muziku. On je bio harmonikaš, pa su njegove kolege došle da ga uz zvuke harmonike i violine isprate na vječni počinak.

U domu Darka Lazića u Brestaču od ranog jutra dolaze komšije, prijatelji, familja da izjave saučešće porodici.

Darkova kuma Andreana Čekić došla je sa vjerenikom Markom Miloševićem da izjavi saučešće, a na licu je nosila tamne naočare kako bi prikrila suze. Tu je bila i Aleksandra Prijović, Ljuba Perućica, piše “Kurir“.

Sahranjen otac Darka Lazića – Kurir.rs

Sahranjen otac Darka Lazića – Kurir.rs

Sahranjen otac Darka Lazića – Kurir.rs

Sahranjen otac Darka Lazića – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh