Estrada

EVO ŠTA JE NAPISAO DŽEJ MJESEC DANA PRIJE SMRTI: Bio je je bijesan, u pitanju je njegova kćerka

Njih dvoje tada su se pojavili na premijeri jednog filma.

Džej Ramadanovski - Ekskluziva

Samo mjesec dana prije smrti pevač Džej Ramadanovski pojavio se na premijeri jednog domaćeg filma u centru Beograda. Tada je bio u društvu svoje kćerke Marije, a osmijehe nisu skidali s lica.

Nakon toga Džej je pročitao kako mlađoj kćerki traži muža, kao i da hoće da je uda za jednog poznatog glumca, što ga je veoma razljutilo. Pjevač se tada oglasio i poručio kako treba sve da bude sramota koji su to izgovorili.

Ona će se udati za onog koga voli! Moja kćerka je dama, kućno vaspitana i školovana, i ko god da je oženi bice mu čast – poručio je Ramadanovski 8. novembra.

Džej Ramadanovski sahranjen je u petak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Tada su ga u večnu kuću ispratile ćerke, bivša supruga, djevojka s kojom je živeo, rodbina, kao i veliki broj javnih ličnosti,piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh