Estrada

Isplivali detalji: Drama oko Severininog razvoda – Igor želi da joj oduzme ovo!

Već uveliko se šuška da pjevačica Severina Kojić i njen suprug Igor nisu u dobrim odnosima, tačnije da se razvode.

Severina i Igor - Instagram

Severina već neko vrijeme boravi u rodnoj Hrvatskoj, a na društvenim mrežama oboje već dugo ne objavljuju zajedničke slike, što je samo podgrijalo spekulacije o razvodu.

Kako piše “Scandal”, Igor se navodno plaši da će Severina predati papire za razvod, pa je našao način da je spriječi – tražit će joj polovinu cjelokupne imovine koju su stekli u braku!

Igor očajnički želi da sačuva brak, pa misli da će u tome uspjeti ako zaprijeti Seve da će joj uzeti pola od svega što su stekli”, započinje izvor spomenutog lista i dodaje:

Navešće da je za nju radio kao menadžer, te da i njemu pripadaju stanovi, automobil, kao i ušteđevina koju pjevačica ima. On je zaista ugovarao njene nastupe i učestvovao je u izradi njenih nekoliko albuma, ali Seve s druge strane ne zna šta će. Baš je očajna i tužna, vezana je za Igora, ali činjenica je da s njima nije sve kako treba i da nikako ne mogu da nađu način da to riješe.

Ona se nada da će se vremenom sve smiriti, a Igor je pak nestrpljiv i zato mu se svašta mota po glavi. Međutim, tako samo može da oteža i sebi i njoj”, završava izvor za spomenuti tabloid.

Javnost u posljednje vrijeme mnogo spekuliše o razvodu poznatog para, a oni niti demantuju niti potvrđuju navode medija da se razvode.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje situacija odvijati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh