Estrada

Soraja prvi put progovorila o mužu milioneru: “Tjera me da mu rodim dijete, a ja sam još mlada”

Sara Soraja Vučelić Masoni, jedna je od onih koje su digle najveću prašinu na balkanskoj javnoj sceni. Vrijeme koje je provela u Crnoj Gori iskoristila je pametno i udala se za bogatog biznismena iz Holandije, a sa njim sada živi u Moskvi.

Soraja Vučelić - Instagram

– Moj partner me forsira da rodim bebu, stalno spominje roditeljstvo, misli da je već vrijeme i da bi trebalo da rodim. Lično volim djecu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima – otkriva Soraja, čiji život je oduvijek intrigirao medije i njene brojne fanove, pa objašnjava da je još uvijek nezrela da bude majka.

– U glavi sam još uvijek djetinjasta! Jednostavno, nisam spremna, doći će vrijeme i za to – kaže zgodna brineta.

Ona već par godina živi na relaciji Rusija – Holandija, a trenutno je, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, razdvojena od partnera, te boravi u Crnoj Gori, dok je on u Moskvi.

– Sad sam u Crnoj Gori, situacija je loša u cijelom svijetu i nisam spremna da odem u Moskvu. Moj partner živi tamo i htio bi da se i ja preselim – komentariše Soraja.

– Zavoljela sam Moskvu! Nisam je voljela ranije, ali, eto, stvari se mijenjaju – priznaje starleta.

Vučelićeva se iz javnosti povukla upravo zato što joj se život sa partnerom prilično razlikuje od burne prošlosti u srbijanskoj prijestonici.

– Moj sadašnji život se potpuno razlikuje od nekadašnjeg u Beogradu. Ozbiljniji je, ali i ja sam postala ozbiljna – iskreno kaže Soraja, pa dodaje da ne želi da komentariše svoje prezime.

– Tako je, kako je… Nećemo o mom prezimenu – rekla je ona crnogorskom voditelju Boži Dobriši, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh