Estrada

Prija ovo dozvoljava malenom Aleksandru?! Mame se pobunile – zar ne misli o posljedicama?!

U svemu se nađe nešto loše…

Aleksandra Živojinović - Srbija danas

Pjevačica Aleksandra Živojinović s vremena na vrijeme putem svog Instagrama objavljuje stvari vezane za svog nasljednika, sina Aleksandra, prenosi “Srbija Danas“.

Kako je već krenulo praznično raspoloženje i mališa uživa u raznim novogodišnjim čarolijama, poput gledanja simpatičnih crtaća i pjesama sa Deda Mrazom i irvasima.

Upravo jednu takvu scenu, kada je dečkić bio “priljubljen” uz televizor je Prija objavila na svom Instagramu, a pojedine mame su se takoreći uplašile što mu je to dozvolila.

Komentariše se kako je to zapravo veoma nezdravo za dijete, da bude toliko blizu televizora i da bi Prija trebalo da pazi na poslejdice, koje se mogu odraziti na njegov vid.

Svakako smo sigurni da mama Aleksandra i te kako zna da vodi računa o svom mališanu i da neće biti nikakvih problema što je ovaj put stajao bliže ekranu.

U svakom slučaju, nema sumnje da je preslatko dijete. Evo kako je izgledao:

Sine Aleksandre Živojinović – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh