Estrada

DŽEJ JE KRIO VELIKU TAJNU KOJA JE TEK SADA OTKRIVENA: Evo šta je držao u vrećama, pjevačica sve otkrila

Na sahrani Džeja Ramadanovskog došao je veliki broj kolega, koji su ga ispratili na vječni počinak.

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u svom domu na Dorćolu, a dženaza je obavljena u petak 11. decembra na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Na vječni počinak ispraćen je uz zvuke violine i njegovu pjesmu “Nedelja!

Jedan od Džejevih bliskih prijateljica bila je koleginica Dragica Radosavljević Cakana, koja je ispričala po čemu će pamtiti pjevača, a govorila je i o njihovoj saradnji.

On je volio da me sluša, a nije volio svakoga da sluša, nije bio mnogo velikodušan kada su pohvale u pitanju. Volio je da izdvoji one ljude koji su po njegovom senzibilitetu, pjevači po njegovom ukusu – rekla je Cakana za “Puls Srbije”.

Pjevačica je otkrila da su zarađivali nevjerovatne sume novca.

Radila sam sa njim svirke, mi smo radili po domovima kulture. Vjerujte mi da se u to vrijeme u vrećama iznosio novac. Iako vrijednost novca nije bila baš velika, ali količina jeste – ispričala je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh