Estrada

I CECA STIGLA NA DŽENAZU, POKUŠALA DA SAKRIJE LICE: Ali svi su ovo vidjeli, evo šta su kamere zabilježile

Pevač će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske vjeroispovijesti. Na dženazi će biti ispunjena Džejeva velika želja – da mu na grobu zasvira 50 violina.

Tužna povorka upravo se uputila ka Aleji zaslužnih građana gdje će Džej biti sahranjen.


Ceca Ražnatović došla je u pratnji prijatelja ispred kapele, a prikrila je tugu ispod tamnih naočara i velikog, crnog šešira.

Ceca je cijelo vrijeme držala oboren pogled, ali nije uspjela sakriti tugu od kamera.

– Neverovatna karijera, neverovatan glas i neverovatan čovek… Na našu žalost on je otišao, prerano, ostavio nas je u šoku, a za Džejom ostaje jedan neizbrisivi trag na našoj muzičkoj sceni, sada je deo antologije…. Pamtiću njegog vedar duh, smisao za humor i vanserijski glas, ne znam ni šta bih rekla od šoka, osim hvala za sve lijepo sto je ostalo iza tebe, a mnogo je toga! – Rekla je Ceca kad je saznala za smrt Džeja.

Foto:Zorana Jevtić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh