Estrada

ILDA ŠAULIĆ napravila DRASTIČNU PROMJENU, niste je vidjeli u VRELIJEM izdanju!

Ilda Šaulić promjenila je imidž po kom je prepoznatljiva, a pohvalila se na društvenoj mreži Instagram.

Ilda Šaulić - Screenshot

Pjevačica je svoju dugu plavu kosu ošišala, pa se svojim frizerima zahvalila na promjeni. U komentarima je Šaulićeva dobila samo pohvale.

“Predivno”, “Super”, Mačko”, samo su neki od komentara.

https://www.instagram.com/p/CIoHt4Ggkso/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, Ilda Šaulić, početkom jula je objavila da je u drugom stanju, ali je u tom trenutku imala i korona virus. Ona i suprug veoma su se radovali, što će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, ali nažalost radost im je prekinuta, prenosi kurir.

Ilda je sama otkrila da je uspela da pronađe duhovni mir.

“Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu”, rekla je Ilda jednom prilikom za “Gloriju”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh