Estrada

Nina Badrić objavila tinejdžersku fotku, kompliment i od Lepe Brene

Pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju iz 1991. godine, kada je imala samo 19 godina i oduševila brojne fanove.

Nina Badrić -Ekspresstabloid.ba

“‘91 kad sam bila top model”, napisala je Nina pored fotografije, koju je dopunila pjesmom “Marina” Prljavog kazališta.

Naravno, za fotografiju je odmah dobila brojne komplimente.

Koleginica Lepa Brena joj je poručila da je lutka lepa.

“Top modeli zauvijek ostaju top modeli”, napisao joj je voditelj Dalibor Petko, a jedna pratiteljica napisala je “Koliko ženstvenosti u jednoj ženi, prekrasna si Nina”, piše “B92“.

Pjevačica je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je u elegantnoj blještavoj haljini, a uz nju je postavila i citat poznate božićne pjesme: “Ljubav je ljudima dom.” Taj citat privukao je pažnju njene koleginice Jelene Rozge, koja joj je komentarisala: “I tu je svako na svom.” Nina je poslije postavila samo emotikone srca, ali njihovo dopisivanje privuklo je pažnju jednog obožavatelja-

“E, vas dve baš porazgovaraste. Ne možete nikako drugačije da se ispričate nego ovako na Instagramu?” pisalo je u komentaru pratioca koji je dodao emotikone srca i poljubaca. Druga pratiteljica pomislila je da se radi o zlonamjernom komentaru pa je upitala zašto komentariše sa lažnog profila, a obožavalac je odgovorio kako se ne radi o lažnom profilu, a najmanje o zlonamjernom komentaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh