Estrada

Muž Tanje Savić bijesan kao ris, poručio joj da ide na liječenje

Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, ponovo se oglasio za medije i iznio nove detalje odnosa sa pjevačicom.

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pjevačica za medije govori suprotno, te se Dušan ponovo oglasio.

Od vas čujem da je ponovo pričala da se nismo pomirili i šokiran sam tim njenim ispadom. Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje i to da je među nama sve u najboljem redu. Sve je jasnije da ta žena odavno ne zna šta priča i poručujem joj da ode na liječenje po hitnom postupku. Nema smisla i nije fer da priča takve stvari dok meni priča nešto potpuno drugo – rekao je Jovančević.

Podsjetimo, drama između Tanje i njenog muža počela je u aprilu ove godine, kada je on odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Podsjetimo, rekla je na društvenim mrežama da se nije pomirila sa suprugom.

Nisam se pomirila sa mužem, aman ljudi! Kako da se pomirim sa njim?! On jedan dan jedno priča, drugi dan drugo, on ima poremećaj ličnosti, kažem ja – kazala je Tanja u uključenju na društvenim mrežama.

Sud donosi odluku o svemu, kad već ne možemo lijepo da se dogovorimo, razumno, civilizivano. Pa, da vidimo – dodala je ona, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh