Estrada

Kako je Džej Ramadanovski izgledao na vjenčanju: A pogledajte i kako njegova bivša supruga danas izgleda, iznenadit ćete se

U Kotežu, beogradskom naselju u kojem je nekada živio Džej Ramadanovski, je i porodična kuća koju je kupio osamdesetih godina bila je najljepša u tom kraju.

Džej Ramadanovski - Expressmag.ba

U njoj je čuveni boem živio sa suprugom Nadom do 2004. godine. Sada u njoj živi Bojan R. s porodicom.

Mnogo nam je žao. Bio je veliki čovjek i pjevač, omiljen komšija. Nekada je sa suprugom živio ovdje – rekla je “Kuriru” sadašnja gazdarica kuće.

Svi u tom u kraju su imali samo riječi hvale za pokojnog pjevača. Kada se razveo, on se vratio na Dorćol, a supruga je ostala da živi u Kotežu. Pozvonili smo na njena vrata, ali od tuge i bola nije mogla da izađe iz stana.

I Džejova ruža je uvenula. Bili su razvedeni, ali Nada je jedina žena koju je Džej iskreno volio. Podarila mu je dvije prelijepe kćerke koje su savršeno vaspitane. Dolazio je često ovdje. Mislim da se osjećao kao kod svoje kuće – rekla je komšinica Ljubica.

“Kurir” je došao u posjed i fotografija sa vjenčanja Nade i Džeja.

Nada i Džej Ramadanovski – Kurir.rs

Do posljednjeg dana života je govorio da je ona najbolja žena na svijetu, iako nisu uspjeli da održe brak.

Ovo je Nada danas:

Nada Ramadanovski – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh