Estrada

Tuga, unuci Džeja Ramadanovskog saznali za dedinu smrt: Kako su Adilovi sinovi reagovali

Unuci Džeja Ramadanovskog, Adrijan i Daris, saznali su za smrt svog dede, koji je preminuo u nedjelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu.

Džej Ramadanovski - Screenshot

Ovo je ispričala pjevačica Mina Kostić, koja je bila bliska Džejeva prijateljica, te navela da je stariji pevačev unuk veoma teško podnio vijest o dedinoj smrti.

Saznali su unuci za Džejevu smrt. Šta da vam kažem? Toliko mi je teško o tome da pričam. Ovo je veoma bolna tema za mene, osjećam se nikako. Stariji unuk Adrijan je plakao kad je čuo, nisu mogli da ga smire. Mlađi Daris nije svjestan šta se dešava. Sve je nekako mogao, ali bez unuka nije. Sa njima je najviše i bio tokom ove izolacije. Divan deka, divan čovjek. Šta reći o tako jednoj veličini – kaže Mina Kostić.

Adrijan i Daris su sinovi Džejeve starije kćerke Ane i njenog supruga, pjevača Adila Maksutovića.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 sati, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Sahrana će biti obavljena po muslimanskim običajima, a prema Džejevoj posljednjoj želji on će na vječni počinak biti ispraćen uz zvuke 50 violina, i uz svoju pjesmu “Nedjelja”, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh