Estrada

Kćerka Ana jutros otišla po obdukcijski nalaz: Sada je zvanično, evo od čega je Džej preminuo

Legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, izdalo je srce, pokazali su rezultati obdukcije.

Džej Ramadanovski - Expressmag.ba

Starijoj kćerki Džeja Ramadanovskog, Ani Ramadanovski, jutros je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tijela, a zvanične nalaze dobit će tek za dva do tri mjeseca zbog cjelokupne situacije sa korona virusom.

Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smjena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktoricom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna – ispričao je izvor.

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri mjeseca. Džejevoj kćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći – rekla je Andrijana.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh