Estrada

Menadžer uzburkao estradu: “Džej je bio ostavljen od svih pred smrt. Nije mogao da pjeva i svi su…”

Folk legenda Džej Ramadanovski preminuo je nakon kraće bolesti!

Džej Ramadanovski - Expressmag.ba

Brojni su izrazi emotivnog opraštanja, posebno na društvenim mrežama. Ipak, dobro upućeni estradni menadžer, tvrdi da stvari možda nisu onakve kakvim se prikazuju:

Džej nije mogao posljednjih godina da pjeva i to svi znaju! Da su ga svi voljeli jesu, jednostavno drag čovjek, emotivac kao i Sinan Sakić.

Kako danas kolege s estrade brinu i pomažu jedni druge u svim segmentima, tako su i Džeju pomogli dok je bio živ… Tj. ostavljen od svih… Kad umreš tad si najbolji, a dotad ne čuju se s “personom živom” (prijateljem umrlim), na viber (bespl. razgovor) po 3 godine i više… Tako će biti i sa drugima koji su na redu u nabesko carstvo… Estrada! – napisao je Hodžić na svom profilu i izazvao dosta reakcija, prenosi “Doznajemo“.

Menadžer uzburkao estradu – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh