Estrada

Stigli su jutros ispred zgrade Džeja: Kad su ovo ugledali ispred svi počeli plakati, šta je ostavljeno?

Reporteri Nova.rs ispred zgrade na Dorćolu, u kojoj je Džej Ramadanovski jutros su zatekli potresnu scenu.

Zgrada u kojoj je živio Filip Krainčanić/Nova.rs

Naime, na licu mjesta nalazi se položeno cvijeće, kutiju crvenog Marlbora, nešto novca, ratluk i bajadere, što su vjerovatno ostavile Džejeve komšije.

Ispred zgrade se okupljaju novinske ekipe, a na licu mjesta zatekli smo potresnu sliku načina opraštanja Džejevih poštovalaca, koji su ispred ulaza ostavili cvijeće, cigarete koje je on pušio, novac i kolače.

Podsjetimo, Džej je preminuo juče u svom stanu na Dorćolu u 56. godini života, a biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na prijedlog romskiih udruženja Skupštini grada. Pjevač je preminuo u snu kada mu je srce stalo.

Džej Ramadanovski imao je teško djetinjstvo. Odrastao je na ulici, a bio je i u domu. Njegova učiteljica Danica Pekić, pokupila ga je uplakanog sa ulice i brinula se o njemu, zbog čega je pjevač uvijek sa suzama u očima pričao o njoj. Džeja je zapazila Marina Tucaković koja je, kako kaže, znala da će on biti velika zvijezda. Ona, takođe, smatra, da Džej u sebi nosi veliku tugu i da se uvijek trudio da bude sretan povrh svega, prenosi “Nova“.

Zgrada u kojoj je živio Džej Ramadanovski – Filip Krainčanić/Nova.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh