Estrada

Počast za Džeja: Komšije otvorile prozore i pjevaju ‘Nedelja, a svi smo tu…’

Legendarni Džej Ramadanovski umro je danas u 56. godini, a komšije potresene tužnom vijesti na poseban način odale su počast folkeru.

Zgrada u kojoj je Džej živio - Blic.rs

Naime, ispred zgrade na Dorćolu, u Beogradu, u kojoj je živio Džej odzvanja pjesma “Nedelja”.

Svi su otvorili prozore i pjevaju najveći hit folkera, kojeg su obožavale sve generacije i bez čijih pjesama nije moglo da se zamisli veselje.

Džej je u nedavnom intervjuu izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da strahuje da bi koronavirus bio poguban za njega.

“Ne smijem nigdje da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio da pijem”, rekao je, podsjeća “Blic“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh