Estrada

Tanja Savić reagovala jer je prozivaju: “Odlučila sam šta ću sa svojim životom! Volim onog koji me poštuje”

Tanja Savić progovorila je u lajvu na Instagramu o svom odnosu sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim se navodno pomirila.

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

Pjevačica je istakla da nije istina da se pomirila sa mužem, kao i da se drži svojih riječi.

Tu sam da pomognem kome treba, ove stvari su jako neprijatne. Ne opraštam ljudima. Koncentracija mi je jako loša danas. Da pređem na stvar, da li vjerujete onome što ja kažem? Vidjela sam mnogo ružnih komentara da sam ispala glupača… U životu ne bih to uradila i dokazala bih da nemam razum, imam debele živce, nisam ih izgubila“, počela je ona, prenosi “Kurir“.

Niko ne može da mi stavlja riječi koje nisam izgovorila. Puno griješite. Odlučila sam šta ću sa svojim životom, volim onog ko me poštuje, onaj ko me ne zaslužuje, nemam ja šta sa njim da pričam“, rekla je Tanja, pa dodala:

Taj neko je dokazao da mu ništa ne značim u životu. Što bih ostajala u toj vezi? Nisam luda, imam djecu sa tim čovjekom, ali ja moram da ga poštujem zbog djece, kakav god da je. Moja je odluka da li ću da trpim ili ne. Ja sam rekla da neću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh