Estrada

Ovo je testament Zorice Brunclik: Samo Kemiš zna ovu njenu želju

Pjevačica Zorica Brunclik izgubila je prije dvije godine svog velikog prijatelja i kuma Šabana Šaulića, a poslije samo nekoliko dana od njegove smrti preminuo je i Zoričin brat Ljubivoje.

Zorica Brunclik - Blic.rs

Zorica od tih nemilih trenutaka razmišlja o starosti i o neminovnom kraju života, pa je riješila da napiše testament, prenosi “Novi“.

Ona iz tri braka ima troje djece, i četvrto iz vanbračne zajednice, i smatra da sva djeca treba da dobiju nasljedstvo, a sa tim se čak i Kemiš slaže.

Zorica je, navodno, sjela i hitno saopštila mužu da mora da riješi pitanje testamenta, šta je sve rekla i uradila, poslušajte ovdje:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh