Estrada

“Nastupala sam sa rizičnom trudnoćom, donesem ti 500 eura, a ti mi ih otmeš” – Nadežda bijesni na Tomu

Nadežda Biljić ponovo je napala svog bivšeg partnera Tomu Panića na društvenim mrežama.

Nadežda Biljić i Toma Panić - Instagram

Pjevačica je ogorčena zbog Tominog ponašanja, pa je poslala poruku preko Instagrama.

Zato i nemaš prijatelje jer ti je sve u parama, pa sa mnom si spavao zbog para zaveo me, pa mislio da me čerupaš, pa te zaj…la korona, pa si pobjegao u Zadrugu. Ja odem sa rizičnom trudnoćom da radim, donesem 500 eura, ti odeš, sp…aš sve, otmeš mi pare maltene! I onda sutradan kukaš kako nam je frižider prazan i ležiš, igraš igrice, razmišljaš kako da smuljaš rezervacije, a frižider prazan.

Ženi sve veći stomak, ni na jednu kontrolu nisi otišao sa mnom, ali zato ultrazvuk tj. sliku u novčaniku držiš. Vidiš dijete je napredovalo, a ti i ne znaš, za to nisu trebale pare nego ogromna ljubav i posvećenost svih nas klošaru smrdljivi. Idi u Svilajnac, pa nek te opet biju gazde lokala i pumpi jer ostaješ dužan za cigare i k…enje šampanjcima! Moli Boga da ti na dan ne uletim tamo da ispričam“, napisala je Nadeža između ostalog, prenosi “Kurir“.

Nadežda Biljić ponovo je napala svog bivšeg partnera Tomu Panića na društvenim mrežama – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh