Estrada

Neda Ukraden: Sve teže je plaćati račune, ali ne želim nastupati za 30 ljudi!

Pjevačica Neda Ukraden (70) u nekoliko je navrata istaknula kako se boji financijske situacije s obzirom na pandemiju korona virusa koja hara cijelim svijetom. Muči je neizvjesnost, a baš poput svojih kolega, Neda ne zna kada će ponovno stati na pozornicu.

Neda Ukraden - Kurir.rs

U Jutarnjem programu Happy televizije pjevačica je rekla kako je cijelu situaciju teško objasniti ljudima koji nemaju nikakve empatije i solidarnosti.

– Ljudi trpe, na rubu su egzistencije. Glazbenik koji ima obitelj, koji je radio i živio samo od toga, vjerujte mi, u velikoj je krizi. Ovo je postao alarm. Svi se nadamo da će doći bolje vrijeme – objasnila je Ukraden.

No za doček 2021. godine dobila je nekoliko ponuda za nastupe, ali ih odbija.

– Ponude su aktualne, bilo ih je i vjerojatno će ih još biti. Međutim, ne želim ići u zatvoreni prostor i tajno pjevati za 30 ljudi. Ne pada mi na pamet – otkrila je Neda pa zaključila:

– Alarmantno je stanje. Kad sedam mjeseci ne radite nije lako plaćati račune.

Kada je ranije rekla kako su pjevači ugrožena grupa, mnogi su je kolege ‘napali’ i mnogima je postala ‘trn u oku’.

– Nisam iznenađena. Nikad nisu znali jedinstveno artikulirati svoje stavove. Na svoju su štetu nesložni, heterogeni i skromnog obrazovanja. Nekolicina je i izuzetno bogata i kroz njih narod gleda na sve druge, normalne muzičare. Nisam primijetila da su oni što su im pune ruke bakšiša od po 500 eura platili porez državi, ni velikodušno kupovali respiratore i lijekove. U svakom slučaju, neka se odmore, naspavaju i uživaju svi oni koji su sretni što ne rade zbog pandemije – ispričala je svojedobno za srpski “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh