Estrada

Potresni detalji o životu Maje Marinković koje niko nije znao: Majka je ostavila, brata joj ukrali

Maja Marinković, kontroverzna učesnica “Zadruge” jednom prilikom ispričala je da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata.

Maja Marinković - Screenshot

Maju je majka, kako je učesnice ispričala, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dijete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana poslije rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica “Zadruge”.

Poslije njega je imala dva spontana. Poslije sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovjek. Bile smo jedno vrijeme dobre, jedno pet mjeseci. Poslije smo počele da se svađamo – pričala je Maja u Zadruzi, prenosi “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh