Estrada

ZAKOPALE RATNE SJEKIRE! Jelena Karleuša se pomirila sa pjevačicom koju je najviše pljuvala!

Jelena je u više navrata imala ne tako lijepe izjave na račun reperke, ali sada su odnosi nikad bolji!

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, jedna je od tekstopisaca na novom albumu pop zvijezde Jelene Karleuše.

Iako nije poznato kada će album biti objavljen, pjevačicin PR Zoran Birtašević je na društvenoj mreži Instagram potvrdio da je reperka pisala nove pjesme za Karleušu. Ova vijest je posebno interesantna, imajući u vidu njihovu raniju istoriju.

Domaći mediji svojevremeno su pisali da Sajsi i Jelena Karleuša planiraju da objave pjesmu “Lokal beogradizam”. Do saradnje nikada nije došlo zbog svađe dvije pjevačice.

Sajsi MC je tokom 2016. godine, u istom periodu kada se pričalo o duetu sa Karleušom, snimila i duet sa još jednom muzičkom zvijezdom – Severinom, što je Karleušu izuzetno naljutilo, te je odlučila da odustane od njihove saradnje. Nakon toga je kontroverzna reperka odlučila da numeru ,”Lokal Beogradizam” koja je prvobitno trebalo da bude duet, snimi sama.

– I ponoviću, nemam nikakvu kolaboraciju sa Sajsi. Što se mene tiče, poslije onog užasa zvanog “Silikoni” ona je svoju perspektivu posajsila – bila je jedna u nizu uvreda na račun Ivane Rešić od strane Karleuše.

– Dođe mi da molim kolege da ne us*ravaju dobre ideje svojim amaterskim trivijalnim pristupom. I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju – napisala je u svojevremeno Karleuša.

Jelenin dugogodišnji saradnik i prijatelj, Zoran Birtašević, nedavno je objavio i snimak iz studija sa Jelenom, na kojem je označio Sajsi i Milana Laću Radulovića, sina Marine Tucaković, koji je kako se piše u domaćim medijima autor dijela tekstova na novom albumu JK.

Po svemu sudeći pjevačice su zakopale ratne sekire, a ostaje da vidimo šta nas očekuje iz ovog pomirenja, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh