Estrada

Borila se za život, nije mogla da jede, sad se hvali da KLOPA OVO

Izgleda da se polako sve vraća u normalu

Indira Aradinović - Instagram

Indira Aradinović, poznatija kao Indy nedavno je prošla kroz pravu dramu i borbu za život, kada je operacija smanjenja želuca krenula po zlu. Ali nakon što se oporavila i smršala 20 kilograma, pjevačica je priznala da njen organizam traži malu količinu hrane, kao i da joj je zabranjena kalorična hrana.

Jednom prilikom izjavila je da je za ručak pojela samo jedno jaje i pola avokada, kao i da joj doživotno zabranjeni slatkiši i alkohol, zato je sve iznenadio njen Instagram Story u kom je objavila nekoliko kaloričnih jela koje je pripremala.

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila pasuljem sa jagnjećim rebarcima, a nakon toga usledila je priprema prave kalorične bombe.

Zapečene palančinke sa šećerom i orasima, prelivene mlijekom bile su njen naredni izbor, za koji je recept podjelila sa svojim pratiocima, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh