Estrada

“Zvezda Granda” se razveo poslije 20 dana ludo je volio i kćerku folkera, a nakon svih neuspjeha misica će mu roditi kćerku

“Zvezda Granda” Sloba Vasić iza sebe ima brojne ljubavne krahove, a kako djeluje, konačno je pronašao svoju sreću i sigurnu luku, i to sa nekadašnjom misicom Lelom Karagić.

Sloba Vasić - RAS Srbija

Naime, Vasić je godinama bio u vezi sa Topalkovom kćerkom, Helenom, ali veza je doživjela krah i svako je nastavio svojim putem. Nakon toga pjevač je imao buran ljubavni život, a u jednom trenutku se i oženio. Međutim, nakon manje od mesec dana riješio je da stavi tačku na taj brak.

Sloba i Sonja odlučili su da se rastanu samo dvadesetak dana nakon što su se pred Bogom zavjetovali na vječnu ljubav, a razlog je navodno to što pjevač nije želio da odustane od momačkog života.

Javost je brujala o ovim vijestima, a do pomirenja bivših supružnika nije došlo. I nakon brojnih krahova, Sloba je s ponosom otkrio da će postati otac i da će bivša misica i on dobiti dijete.

Ja sam najsretniji čovjek na svijetu! A sada to Bogu hvala mogu da podijelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost! Cijeli život sanjam ovaj trenutak! Najljepša moja trudnica na svijetu! – poručio je pjevač, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh