Estrada

NIKO ME NE PITA OD ČEGA ŽIVIM?! Pjevačica o finansijskoj krizi

Teodora Džehverović progovorila o koronavirusu, pa otkrila kako se osjeća

Teodora Džehverović naplaćuje 500 eura da bi svojim obožavaocima preko video-poruke čestitala rođendan! Na sajtu ličnačestitka.com osvanuo je spisak poznatih pjevača, glumaca i jutjubera iz Srbije koji uz određenu novčanu nadoknadu snimaju čestitke. Među njima su Viki Miljković, Sanja Đorđević, Dragan Marinković Maca, Ivana Dudić i mnogi drugi.

Ipak, trenutno je najskuplja Teodora.

Sadrzaj se nastavlja nakon oglasa

Doktori oduševljeni: Bol u zglobovima nestaje upravo zbog…
Sponosored by MonadPlug
– Problem je kada pjevam, kada reklamiram stvari, pa i kada pristanem na ovakav projekat kao što su lične čestitke. Od čega ljudi misle da ja živim?! Niko me ne pita od kojih para ću platiti naredne pjesme i spotove kada zbog korone od marta mjeseca mi pjevači ne radimo kako treba. Mnogo para i truda sam uložila da bih postigla sve ovo do sada i sasvim je normalno da naplatim ono što sam toliko godina stvarala – rekla je Teodora za Informer.

Pop pjevačica objašnjava da mnoge holivudske ličnosti zarađuju na ovakav način, pa ne vidi problem da to rade i naše zvijezde.

– Čitav projekat je rađen po uzoru na svjetsko tržište. U Americi postoji aplikacija preko koje možete kupiti čestitku od poznatih faca. Ako njima, čije se bogatstvo mjeri u milionima, nije problem da naplate čestitku, ne vidim zašto ne bismo to uradili i mi. Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali – jasna je Džehverovićeva.

Velike glumačke zvijezde poput Lidije Vukićević i Dragana Marinkovića Mace naplaćuju po 100 eura za personalizovanu čestitku.

– Nedavno su me kontaktirali iz te firme i ja sam pristao i potpisao ugovor. Mislim da je to sjajna ideja. I prije ovoga sam ljudima koji me vole i fanovima slao video čestitke i ne vidim problem da sada malo i zaradim od toga. U Americi je to odavno trend, tamo i Dženifer Lopez naplaćuje čestitke, pa ne vidim problem da i mi to ovdje radimo – kaže Maca, koji na Red TV vodi popularnu emisiju “Zornjak”. Za istu sumu rade i pjevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković.

Ostale ličnosti od kojih možete naručiti čestitku na pomenutom sajtu su reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito (300 eura), momci iz benda “Invivo” (150 evra), influenserke Sara Damjanović (100 evra) i Ksenija Grbušić (65 evra), prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh