Estrada

SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO POVODOM SUSRETA SA ANABELOM ATIJAS

Nakon što je do domaćih medija dospjela informacija da su se Anabela Atijas i Sloba Radanović sreli u jednoj školi, pjevač se oglasio ovim povodom.

Anabela Atijas i Sloba Radanović - Screenshot

Naime, na pitanje voditelja “Amidži šoua” da li je istina da sin njegove vjerenice Jelene Đuričanin ide u isto odjeljenje sa kćerkom Anabele Atijas, Sloba je odgovorio:

Istina je. Na roditeljski će ići ko bude morao.

Podsjetimo, izvor iz spomenute škole je za “Svet” prije dvije nedjelje otkrio:

U pitanju je privatna škola na Novom Beogradu. Sin Slobine vjerenice Jelene i Anabelina kćerka (prim.aut. Blankica, iz razvedenog braka sa Andrejom Atijasom) su školski drugari, a kada je bio prijem prvaka, oni su se sreli na svečanoj ceremoniji. Djeca se dobro slažu, druže se međusobno, kao i sa ostalim vršnjacima i nemaju pojma o širem kontekstu. Dešavalo se da Luna (prim.aut. Đogani) pokupi sestricu iz škole, ali, koliko znam, nije se susretala ni sa Slobom ni sa Jelenom, baš kao što je i pjevač dolazio sa izabranicom po njenog sina, ali desit će se i taj susret jednom. Znate kako kažu, svijet je mali. Svima je u školi zanimljiva ta priča i slatka, ništa zlurado ili zlonamjerno, prenosi “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh