Estrada

Bosančevi fanovi kažu da je JK seljanka, a on misli da podlo kalkuliše

Nova epizoda “Zvezda Granda” ostaće upaćena po tome što je Dragan Stojković optužio Jelenu Karleušu da kalkuliše pri glasanju, kao i da je njegovi fanovi nazivaju “seljankom” .

Ali na početku emisije nije djelovalo da će se zavaditi.

Na samom startu nove epizode Bosanac je želeo da zaštiti balkansku divu od Saše Popovića, koji ju je optužio da se previše razgolitila.

– Majka dvoje djece izlazi na scenu- rekao je Saša za Jelenu koja je došla bukvalno u gaćama.

– Samo da vam kažem nešto, da sve majke dvoje djece ovako izgledaju, gole bi šetale- odbrusila mu je Jelena.

Strasti su se smirile sa drugim duelskim parom koji je balkanska diva okarakterisala kao “pun pogodak”. Ništa manje spektaluran nije bio ni treći nastup koji je kompletan žiri ocijenio najvećom ocjenom.

Bosanac je “ispalio” jednog od takmičara, te je zbog nesporazuma bio primoran da drugog člana moli za prolazak. Sve ih je ujedinila Ivana Bogdanović za koju je žiri rekao da je oličenje upornosti i energije.

Jelena je u jednoj od takmičarki vidjela sebe, pa joj je poručila: – Zvijer uvijek prepozna zvijer. Ipak, zvijeri nisu bili posljednji takmičari koji su ujedinili žiri u mišljenju da je njihov duel bio ujedno i najkatastrofalniji nastup ikada u “Zvezdama Granda”, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh