Estrada

Nekada je čuvao koze, a danas se kupa u eurima: Ovako je Đani živio u prošlosti, sve otkriveno

Radiša Trajković Đani je pričao o porodici i djetinjstvu.

Radiša Trajković Đani - Kurir.rs

Ova pandemija me je dosta koštala. Najiskrenije niko nije najjači. Treba da se poštuje zakon. Ja sam se malo opustio. Najviše mi je bilo snajke. Prvi put u mom životu je bilo da dvije noći provedem u ćeliji. Inspektori koji su bili sa nama su se opustili. Ja ulazim u maricu i krećem da pjevam, i u jednom trenutku sam shvatio da nije zaje*ancija“, započeo je Đani a onda se osvrnuo na djetinjstvo.

Živio sam u skromnoj porodici. Ćale vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze, sijao krompir. Takav je život sada, pa ne živimo tako. Od marta mjeseca ne radim, nemamo primanja, ali ne žalimo se. Moje djetinjstvo je bilo lijepo, a najgore mi je bilo kad sam morao da čuvam koze. Sjećam se da su svi igrali fudbal ja čuvao koze. Dobijao sam batine. U djetinjstvu mi ništa nije falilo. Na Kosovu niko nije bio gladan, baba je postila srijedom i petkom, imali smo pasulj za doručak. Najbitnija lekcija koju sam naučio u djetinjstvu je da budem čestit i pošten.“, pričao je Đani, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh