Estrada

Majka Slobe Radanovića doživjela nezgodu – Pjevač zabrinut – “Ozbiljno je, nisam oka sklopio”

Radanović je zabrinut za zdravlje svoje majke.

Sloba Radanović - MegaVijesti.Com

Pjevač Sloba Radanović je imao noći imao nastup u jednom prestoničkom klubu, a jučer je trebao da bude gost emisije “Premijera – vikend specijal”, ali je morao da odloži svoje gostovanje uz obrazloženje, da je njegova majka Draginja doživjela nezgodu.

Javio sam se da se izvinim gledaocima, sinoć se dogodila nezgoda mami, malo ozbiljnije prirode, baš smo se uplašili, nisam mogao da stignem – govorio je Sloba, a onda dodao:

Okej je, oni su sve zbrinuli kako treba, za prvu pomoć, vidjet ćemo šta će biti dalje – rekao je Sloba, a onda otkrio kako je protekao sinoćni nastup.

Na nastupu je bilo sve okej, sačekala me ta vijest, nisam oka sklopio noćas, izvinjavam se gledaocima i publici – rekao je Radanović, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh