Estrada

UDAJE SE LUNA ĐOGANI: EVO SVIH DETALJA

Luna Đogani i Marko Miljković su riješili da stanu na “ludi kamen”, a ovu odluku je ubrzala vijest o drugom stanju rijaliti zvijezde.

Luna Đogani i Marko Miljković - Screenshot

Marko i ja ćemo se vjenčati prije mog porođaja zato što ne bih htjela da imam vanbračno dijete. Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vrijeme provodim tako što cijeli dan odmaram i lješkarim. Informišem se o svim stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige – otkrila je Luna za “Informer“.

Konsultujem se dosta i sa mamom jer je ipak ona rađala tri puta, tako da zna kroz šta trenutno prolazim. Do sada nismo uspjeli da se okupimo svi porodično i da pričamo o mojoj trudnoći. Poznato je da mama i tata ne pričaju, tako da se odvojeno viđamo. Nadam se da će se to jednog dana promijeniti i da će ti ružni dani ostati iza nas.

Oni su, bez obzira na sve, presretni što sam u drugom stanju. Marko i ja dosta zarađujemo od Instagrama, budući da mene prati preko pola miliona ljudi tamo. Kako raste broj pratilaca, raste i cijena reklama. Imamo dosta za sebe, a planiramo da se selimo u neki veći stan u skorije vrijeme – dodala je Đoganijeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh