Estrada

Udaje se Rada Manojlović: Hoće da ispuni očevu najveću želju, napušta sve i ide sa Harisom Berkovićem

Kako upućeni tvrde, svi iz njene okoline smatraju da je sada pravo vrijeme za to, te da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu!

Rade Manojlović - Blic.rs

Što se kupovine stana tiče Rada bi voljela da ostane u istom kraju gdje sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba mijenjati, piše “Espreso“.

– Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osjećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže izvor upućen u život mlade pjevačice.

– Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mjestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbijedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju kćerku u bijeloj vjenčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko sretniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gdje je obučena u vjenčanicu i čeka svog dragog.

– Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi na crtežu!

Rada Manojlović i Haris Berković – Kurir.rs

Rada Manojlovic i Haris Berkovic- Kurir.rs

Haris Berković i Rada Manojlović – Instagram

Rada Manojlović i Haris Berković – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh