Estrada

“Nisam izgubila bebu zbog korone” – Ilda konačno progovorila: Šta se zaista desilo u 3. mjesecu trudnoće

Kako su vijesti o dobijanju korona virusa došle neposredno prije saznanja da je izgubila bebu, mnogi su mislili da je ovaj virus uzrok prekida trudnoće Ilde Šaulić, što onda demantuje.

Ilda Šaulić - Screenshot

Zbog trudnoće sam htjela da provjerim da li imam koronu, pa sam otišla kod ljekara da se testiram. Rezultat je bio pozitivan. Mislila sam da neće biti problema, jer sam imala blage simptome. Ipak, imam 41. godinu, a to je period vrlo rizičan za trudnoću. Bebu sam izgubila u trećem mjesecu trudnoće, a doktor kaže da to ne možemo da pripišemo virusu jer sam se ja jako dobro osjećala tih dana. Plod se jednostavno nije razvio kako treba.

Nadala sam se da će sve biti u redu, ali na kraju je izgleda moralo da bude ovako. Obradovala sam se vijesti da sam trudna, ali sa rezervom jer sam znala da svašta može da se iskomplikuje – zaključila je Šaulićeva, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh