Estrada

Luna Đogani će dati bebi ime koje je planirala sa Slobom: Otkrila i kad će svadba nje i Marka, datum sve bliži

Luna Đogani je otkrila da njen vjerenik Marko Miljković i ona planiraju da se vjenčaju prije nego što im se rodi beba, a onda i priznala da će djetetu dati ime ono koje je odabrala kada je bila u emotivnoj vezi sa pjevačem Slobom Radanovićem.

Luna Đogani i Marko Miljković - Screenshot

Marko i ja ćemo se vjenčati prije mog porođaja zato što ne bih voljela da imam vanbračno dijete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vrijeme provodim tako što se odmaram i po cijeli dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i sa mamom jer je ona ipak tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim – rekla je Luna.

Bivša blogerka i rijaliti učesnica je presrećna što je uspjela da ostane u drugom stanju jer su joj, kako je rekla, ljekari prognozirali da nikada neće moći da zatrudni.

Moja trudnoća je pravo čudo jer su mi ljekari u više navrata govorili da možda neću moći da zatrudnim. Imala sam razne ginekološke probleme i intervencije. Marko i ja smo svakako radili na bebi, ali nismo ni sanjali da će se sve dogoditi ovako brzo. Kada smo čuli bebine otkucaje srca, počeli smo da plačemo od sreće – ističe Đoganijeva i dodaje da joj mnogi prognoziraju da će roditi dječaka:

Nije mi bitno kog će spola biti beba. Najvažnije je da bude zdrava. Nemam osjećaj o tome da li će biti dječak ili djevojčica, ali svi u mom okruženju nekako osjećaju da nosim muško dijete.

Đoganijeva je potvrdila da će bebi dati ono ime koje je planirala sa Slobom Radanovićem.

Ako bude žensko, zvat će se Mia, a ako bude muško, Luka. Marko hoće da mu rodim petoro djece! Ja bih ipak voljela da se zaustavimo na troje. Mislim da je to sasvim dovoljno – smatra rijaliti zvijezda, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh