Estrada

Zapalila studio – Jelena Karleuša ispod mrežaste haljine nosi samo donji veš, vidjelo se i previše; Mami uzdahe muškarcima…

Zvijezda Jelena Karleuša svojim izdanjem u nikad kraćoj i providnoj haljini ispod koje je imala samo tange raspalila je maštu mnogima.

Jelena Karleuša - Srbijadanas.com

Jelena je pokazala svoje tijelo u mrežastoj haljinici sa cirkonima ispod koje nije imala brus, već samo tange. Ona je pozirala u automobilu, zatim spreda, a kada je okrenula guzu – pojedini nisu mogli da odvoje pogled.

Karleuša je istakla svoje se*si telo u prvi plan, a na glavi imala je ukrasnu maramu od istog materijala kao i krecija, kojom je pokrila nos i usta.

Pjevačica je svojim provokativnim izdanjem “srušila” društvene mreže, a zbog providne haljine mnogi zumiraju fotografije na nezgodnim mjestima.

“Kako je*eno dobro izgleda majka dvoje djece”, “Ostao sam bez daha”, “Se*si mama”, “Jelena, tvoj muž je sretan čovjek”, neki su od komentara ispod objava, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh