Estrada

Oglasila se majka Tanje Savić: “Kako djeca da budu sa narkomanom?!”

Slučaj Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića potresa javnost mjesecima unazad, a sada je i pjevačicina majka ispričala svoju stranu priče.

Majka Tanje Savić - Screenshot

Ne pamtim kad sam Dušana vidjela posljednji put. Možda prije Vaskrsa. Tada je trebalo da djeca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomjer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomjer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće – ispričala je ona pred kamerama “Glamura”.

Mi nismo znali šta se dešava u njihovom braku jer Tanja nikad ništa nije htjela da nam priča o tome. Da nam je rekla na vrijeme ne bi bilo ovako. Moj suprug i ja smo 40 godina u braku i nikad nismo imali probleme. U životu ima dobrog i lošeg, ali nikad nije bilo ovako kao kod njih dvoje.

On je čovjek lopov. Ukrao je novac i djecu. Hajde za pare, Tanja će da ih zaradi, al nek djecu vrati. Ja sam majka i znam da bih dala sve na svijetu samo da su djeca dobro. Mi smo njena najveća podrška, ne damo joj da pati, ali majku ništa ne može da ispuni kao djeca. Dušan je godinu dana živio kod nas, ali tada je sav bio med i mlijeko, na hljeb da ga mažeš, samo što je volio da cugne – dodala je Tanjina majka, prenosi “Puls“.

Čula sam i da se drogirao i da se liječio od toga, pa kako onda djeca mogu da budu kod narkomana?! Tanja se zato i plaši za djecu jer se on napije i ne zna gdje je. Samo nek su djeca živa i zdrava, a oni, ako ne mogu zajedno, nek idu svako na svoju stranu, a djeca dok su mala treba da budu uz majku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh