Estrada

Naborano lice, pogledajte kako Nikolija izgleda bez šminke: Ovaj prizor će vas iznenaditi (FOTO)

Paparaci emisije “Paparaco lov” protelih dana pratili su i pjevačicu Nikoliju Jovanović. Oni su odmah primijetili da ona vozi mnogo bolji automobil od svoje majke Vesne Zmijanac koja je već decenijama na estradi.

Nikoliju su usnimili ispred njene zgrade u strom centru centru Beograda, a onda se uputila ka vrtiću po ćerkicu Reu koju je dobila sa Reljom Popovićem.

Primjetno je da Nikolija na sebi nije imala šminku, tog dana padala je kiša, a ona je imala i zaštitnu masku na licu, što samo znači da popularna pjevačica poštuje sve mjere koje su uvedene zbog koronavirusa.

Nikolija se zatim vratila u stan, a u jednom trenutku tokom popodeva pojavio se Relja koji je na ulici veselo skakutao i otišao do kafića. Zajedno su otišli do centra grada, a ona je uredno čekala u redu kako bi ušla u banku.

Tamo je bila s maskom na licu, sve do jednog trenutka dok je službenica nije nešto pitala. Tada je Nikolija skinula masku, da bi je vratila na svoje lice posle par minuta. Nakon banke otišla je do dvije menjačnice, što samo govori da je podigla devize.

Inače, Vesna Zmijanac trenutno se nalazi na Bukulji, a na ovoj planini planira da ostane sve dok traje korona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh