Estrada

Nevjerovatna sličnost: Harijev sin Mak živi u Njemačkoj

Dobio ga je u vanbračnoj zajednici…

Hari Varešanović - Svet.rs

Hari Varešanović, frontmen grupe “Hari Mata Hari” dugo je bio u braku sa suprugom Aidom, sa kojom ima dvoje djece sina Damira i kćerku Nađu.Ono što je javnosti manje poznato, jeste da Hari ima i vanbračnog sina kojeg je dobio sa Majom. Naime, Maja je Hariju rodila sina Maka Varešanovića početkom devedesetih, a nagađalo se da pjevač ne zna za sina, što nije istina, prenosi “Express tabloid“.

Makova majka otkrila je da je pjevač od prvog dana znao za trudnoću, da ju je posjećivao i obilazio, te da su zajedno učestvovali u Makovom odgajanju i vaspitavanju. Harijev vanbračni sin se prije tri godine i oženio, a pjevač je bio glavni organizator vjenčanja. Svi tvrde da Mak nevjerovatno liči na pjevača.

Mak Varešanović – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh