Estrada

Luna i Marko preselili u Brus, a evo kako izgleda njihova kuća: Veliko dvorište ispred, a ovako je reagovala Anabela

Luna Đogani i Marko Miljković su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko mjeseci.

Luna Đogani i Marko Miljković - Alo.rs

Kako zbog trudnoće ne bi trebalo da se izlaže stresu, Luna Đogani se navodno iz Beograda sklonila u Brus, rodno mjesto svog emotivnog partnera Marka Miljkovića, prenosi “Novi“.

“Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuha sve svježe i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosit će samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svjesni su da je tamo najbezbjednija”, kaže izvor.

“Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče cijelu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i sin. A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda riješe da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gdje im se ćefne”, rekao je izvor i dodao:

“Anabela se ne miješa više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolazit će oni u Beograd. Svjesna je da je najbezbejdnije da budu van Beograda jer korona sve više divlja.”

“Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se osjeća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije”, prokomentarisala je ovaj slučaj Anabela.

Kuća Marka Miljkovića – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh