Estrada

Detalji sa saslušavanja Dobrojevićeve: Stanijin deda htio da bije Kristijana

Stanija Dobrojević prije dva dana našla se oči u oči s Kristijanom Golubovićem na suđenju u Rumi, a, kako se saznaje, ona je u iskazu rekla da je jedva uspjela da spriječi dedu da ne naudi Goluboviću.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević - Screenshot

Kako “Srpski telegraf” saznaje, Dobrojevićeva je na sudu rekla da je bukvalno shvatila Kristijanovu prijetnju da će je ubiti i nauditi njenoj porodici, te da ga je zbog toga krivično gonila.

Ja sam se 16. 9. 2020. godine nalazila u Americi i uživo sam pratila rijaliti “Zadruga 4”. Pošto sam i ja bila dio tog rijalitija, poznajem mnoge učesnike, kao i osumnjičenog Kristijana Golubovića, s kojim sam odranije došla u neku vrstu sukoba na društvenim mrežama. Prilikom direktnog emitovanja čula sam šta je osumnjičeni izjavio, da će me ub.ti, lično ili preko njegovih ljudi ukoliko mu se ne izvinim. Ove prijetnje sam u tom trenutku shvatila ozbiljno i bukvalno sam bila prestravljena. Ja sam osjetila zabrinutost za ličnu bezbjednost i bezbjednost članova moje porodice. Iz tog razloga putem svog advokata podnijela sam krivičnu prijavu vama – rekla je Dobrojevićeva u sudu u Rumi i dodala:

Ja se trenutno ne osjećam ugroženo i ne strahujem od osumnjičenog zato što smo se 3. 11. 2020. pomirili u emisiji “Amidži šou”. Tom prilikom mi je osumnjičeni predočio da ove prijetnje nije uputio u ozbiljnoj namjeri i da je sve bilo u sklopu rijaliti-programa, odnosno podizanja rejtinga. Ja sam ovo objašnjenje osumnjičenog prihvatila, mada mene nije niko obavijestio da je ovo dio scenarija, te sam iz tog razloga te prijetnje ozbiljno shvatila.

Kako se dalje saznaje, Stanija je pred sudom priznala da je bila ispred suda u oktobru, kada je Kristijan prvi put bio saslušavan, te je navela razlog zbog kojeg je bila prisutna:

Tačno je da sam ja dana 23. 10. 2020. godine svojim automobilom došla ispred zgrade Osnovnog suda u Rumi u vrijeme kada je bilo zakazano saslušanje osumnjičenog zato što sam od članova porodice obaviještena da moj deda, koji se i sam veoma uzrujao zbog ovih prijetnji, planira da osumnjičenog sačeka ispred zgrade da bi se objasnili. Ja sam došla u namjeri da spriječim da problem postane još veći, piše “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh