Estrada

Zvali su je kraljica silikona, a danas je potpuno drugačija – Kako danas izgleda Tijana Đuričić

Gotovo sva izoperisana i u silikonima bila je redovna gošća beogradskih splavova.

Tijana Đuričić - Screenshot/YouTube

Nikada nije krila da je imala više intervencija da bi dostigla takav fizički izgled. Nos, jagodice, grudi i usne, a neke je korekcije ponavljala. Pored ovoga, bila je prepoznatljiva i po nošenju kontaktnih sočiva u drečavo plavoj boji što ju je još više isticalo kao atipičnu pojavu, piše “Pulsonline“.

Navedene estetske zahvate počela je sa samo 16 godina, a 2013. godine je izjavila da je “možda malo pretjerala”, ali da joj se to i dopada i da ne mari za mišljenja drugih.

Tijana je zahvaljujući popularnosti zbog svojih silikona učestvovala u rijalitiju Farma 2015. godine, gdje pamtimo okršaje sa Kristijanom Golubovićem, a onda se povukla, riješila da ukloni višak implanata i filera, a sada mnogo prirodnije izgleda. Ona je nedavno priznala da je bila ljubavnica Goluboviću i da ga je posjećivala u zatvoru.

Tijana je danas crvenokosa, ima manje silikone u grudima i usnama, a više ne nosi plava sočiva.

Ona je riješila da se skrasi pored novog izabranika. Nedavno je dobila vjerenički prsten i planira vjenčanje, a svog novog vjerenika upoznala je sasvim slučajno kada je išla policijsku stanicu.

Tijana Đuričić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh