Estrada

LICE UNAKAŽENO – A EVO KAKO JE NEKAD IZGLEDALA NAIDA GADŽO: Objavljena slika iz 2009. godine, A DA JOJ VIDITE KOSU (FOTO)

Naida Gadžo prošla je put od anonimne djevojke do rijaliti-zvijezde. Čuvena rijaliti-zavodnica na malim ekranima pojavila se u šestoj sezoni “Parova”, a njen izgled prije nego što se predstavila javnosti bio je totalno drugačiji.

Stanovnica luksuzne zemunske vile, bez stida, u par navrata je podijelila svoje fotografije iz 2009. godine, a decenija nas, po svemu sudeći, dijeli od potpuno druge osobe od one koju danas svakodnevno gledamo u rijalitiju.

U međuvremenu, primijetno je da je Naida zahvaljujući redovnim treninzima i promjeni načina ishrane, popravila liniju i to je doprinijelo da ona danas izgleda mnogo atraktivnije nego tada.

Osim toga, u međuvremenu je sredila obrve, a od intervencija na licu jedino se primjećuje, ali gotovo neprimjetno, da je uradila pored nosa, korekciju usana.

No, složićete se, Gadžova je sasvim u redu izgledala prije bilo kakve promene:

https://www.instagram.com/p/CHAGvttpvuM/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh