Estrada

MILICA TODOROVIĆ HITNO OPERISANA:Radila je OVO 5 puta dnevno i UGROZILA ŽIVOT, ako i vi to radite ODMAH PRESTANITE!

Milica Todorović godinama je smatrana jednom od rijetkih pjevačica na domaćoj sceni koja nije imala nikakve estetske zahbate na svome tijelu, ali je ipak priznala da je nedavno posjetila hirurga.

Milica Todorović - Blogspot

Prije nego što se otkrilo o kojoj je operaciji riječ, Milica se prvo našalila i rekla da je stavila silikone, a potom je priznala o čemu se radi. “Operisala sam nos. Znala sam reći da mi je prijatelj slomio nos glavom dok sam još bila u školi, ali napravila sam si problem sa kapima za nos,piše balkanlifetoday.

Osam godina sam stavljala kapi za nos 5 do 6 puta dnevno i napravila haos” rekla je Milica i objasnila da ne želi da joj doktor mijenja oblik nosa. “Čak sam mu rekla da mi malo ostavi moju grbu. Volljela sam svoj stari nos” rekla je pjevačica u emisiji sa Ognjenom Amidžićem Ovakvu transformaciju od Milice Todorović niko nije očekivao, ali eto i to se dogodilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh